Var med och tyck till om vilka frågor i skärningsfältet mellan kyrka och samhälle som är viktigast för dig och du har idag en chans att vinna fina priser. Exempel på frågor som vi tagit upp är religionens roll i media, EU-migranter i våra städer, Svenska asylsystemet, relationen mellan vetenskap och religion mm. Men de finns ju tusen andra ämnen. Vilka engagerar dig allra mest? Vilka ämnen är av största vikt för vår världs framtid? Vilka ämnen återspeglar Guds rike allra bäst enligt dig?

Rösta här på hemsidan (i kommentarerna till detta inlägg), på facebook eller i vår monter på Göteborgs Stifts medarbebetardag i Svenska Mässan idag.

Alla som deltar under dagen har chans att vinna ett pris, vilket består av antingen ett bokpaket, en teologisk artikel till församlingsbladet eller ett besök hos din församlings ungdomsgrupp från Areopagens medarbetare.

LYCKA TILL!

Tankesmedjan Areopagen